Σεισμοσ Κινα - δια χειρός Ρένας Χριστοδούλου: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ / Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Τραμπ: ΕΕ και Κίνα χειραγωγούν τα νομίσματα τους
Τραμπ: ΕΕ και Κίνα χειραγωγούν τα νομίσματα τους from www.newsit.gr
Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας.

Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina.

Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Ένας νέος θάνατος από κορονοϊό στην Κίνα, μειώνονται τα
Ένας νέος θάνατος από κορονοϊό στην Κίνα, μειώνονται τα from www.newsit.gr
Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας.

Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα.

Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 .

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Ξανά πάνω από 100 τα κρούσματα στην Κίνα - Μόλις 4
Ξανά πάνω από 100 τα κρούσματα στην Κίνα - Μόλις 4 from www.newsit.gr
Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Σεισμός μεγέθους 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί του πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν στην κίνα. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας .

Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε στην επαρχία γιουνάν της κίνας. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 5 . Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν τους θανάτους, χωρίς να διευκρινίσουν τις τοποθεσίες που σημειώθηκαν και δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες. Η ακτοφυλακή της ταϊβάν απομάκρυνε τους κατοίκους της . Στην ανατολική κίνα, οι αρχές προειδοποίησαν τους κατοίκους να απομακρυνθούν από τις παραλίες. Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της . Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή . Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν.

Σεισμοσ Κινα - δια χειρός Ρένας Χριστοδούλου: ΧΡΙΣΤΟΥÎ"ΕΝΝΙÎ'ΤΙΚÎ' ΚΕΝΤΗΜÎ'ΤÎ' / Φονικός σεισμός 6 βαθμών στην κίνα.. Σύμφωνα με το αμερικανικό ινστιτούτο γεωφυσικής (usgs) ο σεισμός ήταν μεγέθους 5,4 βαθμών, αλλά το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας μέτρησε το . Δύο νεκροί από σεισμό στην επαρχία σιτσουάν. Με έξι βαθμούς ο εγκέλαδος χτύπησε την νοτιοδυτική κίνα, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 3 . Σεισμός 7.5 ρίχτερ στη νοτιοδυτική κίνα | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το naftemporiki.gr | seismos 7.5 rixter sth notiodytikh kina. Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν στον σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης στην επαρχία σιτσουάν της .